Mijn behandelingen

Handen en nagels met zorg behandeld

In mijn vernieuwd beauty nail salon in Ieper kan je terecht voor een waaier aan behandelingen met kwaliteitsproducten van Pro Nails. Als gespecialiseerde nagelstyliste verzorg ik je cosmetische manicure, cosmetische pedicure, gelnagels, SoPolish en Longwear.

Wat kan je van deze behandelingen verwachten? Bij een cosmetische pedicure zit een voetbad, scrub, massage en lakken van de nagels inbegrepen. Gelnagels zijn 3 tot 4 weken houdbaar en dienen daarna bijgewerkt te worden. SoPolish zijn 2 weken houdbaar. Je nagels geraken niet beschadigd en zijn zelf af te pellen met een bokkenpootje. Longwear is ook 2 weken houdbaar, deze nagellak dient onder de lamp te drogen.

Een overzicht van mijn behandelingen

Ik werk uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Pro Nails voor uw:

Manicure

Bestaat uit basis manicure = verzorgen nagelriem, vormgeven aan de nagel nagelplaat behandelen
Spa manicure = basis manicure, daarbovenop het verzorgen van de volledige hand met een scrub, massage, afwerken met een handcrème.

Semi permanent

Eerst word er een basis manicure gedaan, daarna worden de nagels afgewerkt met Sopolish.

Sopolish is een afwerking met een nagellak die onder de lamp moet gedroogd worden, dit is een product tussen gel en nagellak, deze houd ook zeker drie weken of langer naargelang de uitgroei, wat het positieve aan Sopolish is deze kan door de klant zelf verwijderd worden door middel van afpellen, en de natuurlijke nagel heeft geen beschadiging.

De kunstnagel

Bij de kunst nagel heb je 2 soorten behandeling:

  • Op de natuurlijke nagel: deze behandeling bestaat uit basis manicure, ruw zetten van de nagel, daarna wordt er een basis laag gel geplaatst, waar daarop een bouwgel aangebracht wordt, de nagel wordt dan terug ruw gezet, en verder afgewerkt met een color gel, en topcoat.
  • Met verlenging: ook eerst de basis manicure , met daarop volgend de vierlingen maken met sjabloon of met tip, na de verlenging wordt de nagel verder afgewerkt zoals op de natuurlijke nagel.

Arrangement voor nagelbijter

Is een behandeling zoals kunstnagel, maar om een nagelbijter te helpen afblijven van de nagels, beginnen we met heel korte kunstnagel, die de eerst 3 a 4 behandelingen worden wekelijks bewerkt.
Daarna wordt het 2 wekelijks en beginnen we beetje per beetje te verlengen, naar gelang, de persoon het nagelbijten afleert kunnen we de tussen tijd zoals normaal op 3 4 weken brengen.
Voor deze behandeling wordt een speciaal tarief opgemaakt voor de eerste 6 behandelingen.
En hopend de persoon te kunnen overtuigen het nagelbijten af te leren.

Voetverzorging

Daaronder zijn er ook verschillende behandelingen:
Basis manicure: verzorgen nagelriem, vormgeven aan de nagel nagelplaat behandelen
Spa manicure: bestaat uit basis manicure, voorafgegaan met een spa voetbad, een scrub, gevolgd, verwijderen eelt, met daaropvolgend een voet balsem die wordt gemasseerd.
Deze behandelingen worden ook verder afgewerkt met ofwel semi permanent of gel.

Mijn realisaties

Contacteer mij

Maak snel je afspraak bij Beauty Nail Sabine!